Roslinność akwariowa na wydaniu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • silukasz
    Classic
    • 2013
    • 17

Zamieszczone przez byq

Zamieszczone przez bishop
    ale nawet po montazu nowej instalacji zawsze jest kurz brud i inne w przewodach, zbiornikach , rurach, więc jeżeli nie było odpowiedniego pukania instalcji, nie pchałbym się pierwszy do tankowania,... nie bój się kamieni tam nie ma
    Poczytaj, po studiuj a potem pisz
    Czytanie, studiowanie rymuje się do ...anie panie .Może załóż temat "kto najlepiej z forum :szeroki_usmiech przeczyści rurę" .A pratycznie to widzałem co robią podwykonawcy tfu...
    Dzisiaj na noname, lpg 2,33 -Jura.
  • wodan
    Rider
    • 2012
    • 417
    • Octavia I combi (1U5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Temat mało motoryzacyjny, ale posiadanie auta nie wyklucza posiadania akwarium , wiec co następuje:

W piątek będę robił przecinkę w swoim akwa, w związku z czym chętnym mogę odstąpić pędy rotalii sp. ceylon oraz dwa pędy pochodnej Ludwigia peruensis.

Roślinki dedykowane do tyłu akwa, lubią dużą ilość światła (u mnie mają ok. 1,7W/l), przywykłe do nawożenia i CO2.

Z przyczyn praktycznych preferuję odbiór osobisty w piątek z wieczora lub w sobotę (do niedzieli może przeżyją).

Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt do piątku, bym wiedział, czy szczepki zabezpieczać czy utylizować.

Szczegóły na prv.
    Pozdrawiam
    Wodan

Szkodnik: O1 1.9 TDI AXR kombi

Komentarz

Pracuję...